Khloé Kardashian aikoo tavata Tristan Thompsonin salarakkaan – lapset sisarpuolia keskenään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reality-tähti Khloé Kardashian erosi NBA-tähti Tristan Thompsonista toistuvien uskottomuusskandaalien jälkeen. Heillä on kaksi yhteistä lasta: neljävuotias tytär True ja sijaissynnyttäjän avulla syntynyt neljän kuukauden ikäinen poika. Khloé Kardashian haluaa nyt tavata Tristan Thompsonin salarakkaan Maralee Nicholsin, joka synnytti vuosi sitten poikavauvan syrjähypyn tuloksena.

– Khloe tietää omakohtaisesti, kuinka tärkeää on saavuttaa läheinen suhde sisarustensa kanssa, eikä hän koskaan haluaisi kieltää tätä lapsiltaan. Jotta True ja hänen poikansa voisivat tutustua muihin Thompsonin lapsiin, tietää Khloe, että hänen on ensin tutustuttava Maraleeen, sisäpiiristä kerrotaan Hollywood Lifelle.

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä Maralee Nichols synnytti viime vuoden joulukuussa poikavauvan. Hän antoi lapselle nimen Theo, mikä tarkoittaa Jumalan lahjaa. Naisen mukaan on ollut suoranainen ihme, että hän on ylipäätään tullut raskaaksi. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä vuoden 2021 maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa. Thompsonilla on Theon ja Kardashianin lasten lisäksi kuusivuotias Prince Thompson entisen tyttöystävän Jordan Craigin kanssa.