Realitytähti Lala Kent iski tatuoidun mallimiehen – kaksikolla on paljon yhteistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja pienen Ocean-tyttären sinkkuäiti Lala Kent on julkaissut someen kuvan tatuoidusta miehen korvasta. Hän toivotti kuvan yhteydessä huomenet ja kertoo, että on aika mennä töihin. Fanit selvittivät nopeasti, kenen korva kuvassa on. Kyseessä on kolmekymppinen malli, Don Lopez.

Parila on yhteistä se, että molemmat ovat yksinhuoltajavanhempia ja molempien isä on kuollut. Lopezin lapsi on taaperoikäinen. Mies on työskennellyt muun muassa Balenciagan, Givenchyn, Guccin, Sean Johnin ja boohooMANin mallina. Hän harrastaa polkupyöräilyä. Lala Kent kertoi äskettäin SiriusXM:n haastattelussa, että on tapaillut uutta miestä pidempään ja taitaa olla hieman rakastunut, Page Six raportoi.

Lala Kent pettyi edellisessä parisuhteessa karvaasti. Ohjaaja Randall Emmett osoittautui umpihuijariksi omaisuutensa, lahjojensa ja uskollisuutensa suhteen. Miehellä oli ollut jatkuvasti salasuhde huomattavasti nuorempaan naiseen ja hänen Kentille ostamansa kihlasormus oli rihkamaa. Hän on Kentin lapsen isä.