Anais Zanotti paljasti timmin rantakuntonsa: ”Olen ylpeä vartalostani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 30-vuotias neitokainen esiintyi viime vuonna kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, mutta viime aikoina hän on viettänyt hieman hiljaiseloa.

Tällä kertaa Anais on poseerannut sosiaalisen median kuvassaan tyylikkäästi punaisissa biksuissa ja kertonut avoimesti olevansa ylpeä vartalostaan ja kaikesta siitä työstä, jota hän on vartalonsa ja terveytensä eteen tehnyt. Hän paljastaa samalla joutuneensa kokemaan nuorempana kovia vartalonsa ja sen jojoilevan painon vuoksi. Samalla hän kertoi, että ahkera treenaaminen on yksi tärkeä avain hyvään vartaloon.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.