Izabel Goulart kuin aikuisviihdelehden sivuilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnettu mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Tällä kertaa Izabel yllättää poikkeuksellisen rajuilla poseerauksillaan, sillä normaalisti melko maltillisissa poseeerauksissa nähtävä mallikaunotar on nyt hankkinut ylleen asun, joka voisi olla hankittu lähinnä aikuisviihdekaupasta. Hänen sosiaalisen median seuraajansa ovat toki ottaneet kuvakoosteen vastaan innolla.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.