Indiana Jonesin seikkailut saattavat jatkua – Disney suunnittelee televisiosarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harrison Ford näyttelee näillä näkymin viimeistä kertaa arkeologi Indiana Jonesia elokuvasarjan viidennessä osassa. Hahmon seikkailut saattavat kuitenkin jatkua kesällä 2023 ensi-iltansa saavan elokuvankin jälkeen.

Disneyn on paljastettu suunnittelevan Indiana Jones -televisiosarjaa. Variety-lehden mukaan viihdejätti ja Lucasfilm-tuotantoyhtiö ovat käyneet jo neuvotteluja mahdollisten käsikirjoittajien kanssa. Projektin tarkemmat yksityiskohdat ovat kuitenkin vielä kiven alla.

80-vuotias Harrison Ford on aikaisemmin kertonut jättävänsä roolin viidennen elokuvan jälkeen. Disney on kuitenkin halukas jatkamaan suosikkihahmon seikkailuja joko elokuvien, tv-sarjan tai molempien muodossa. On siis mahdollista, että Indiana Jonesina nähtäisiin jatkossa uusi näyttelijä.

Indiana Jones on seikkaillut elokuvien ohella televisiossa aikaisemminkin. Yhdysvalloissa vuosina 1992-1993 esitetyssä The Young Indiana Jones Chronicles -sarjassa seurattiin hahmon edesottamuksia lapsena ja nuorena. Sarja nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla nimellä Indiana Jones Junior.