IS: Dannyn avustaja Helmi Loukasmäen minimaaliset tulot – koko vuonna 2 497 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi taannoin itselleen parikymppisen assistentin, Helmi Loukasmäen. Nyt näyttää siltä, että Loukasmäki ei tienaa rahapalkkaa työstään juuri nimeksikään, sillä viime vuoden verotietojen mukaan hänen kokonaisansiot olivat ainoastaan 2.497 euroa.

Ilta-Sanomien mukaan Helmi Loukasmäki sai viime vuonna verotettavia ansiotuloja 1.500 euroa ja pääomatuloja 997 euroa. Neitokainen on viettänyt vuosien ajan tiiviisti aikaansa Dannyn kesäasunnolla Raumalla ja vakituisessa osoitteessa Kirkkonummella. Nyt kaksikko muutti Espoon lähiössä sijaitsevaan kerrostalokolmioon.

Loukasmäki on aiemmin paljastanut suunnitelmiaan ja unelmiaan. Hän julkaisi myös cover-version Taiskan Moi moi vain -kappaleesta. Nuori nainen on päättänyt omien sanojensa mukaan kehittää itseään ihmisenä ja viedä unelmiaan määrätietoisesti eteenpäin.

– Olen saanut ihanan mahdollisuuden tutustua musiikkimaailmaan sekä oppia ja työskennellä huipputiimin kanssa, Loukasmäki kertoi ennen musiikkinsa julkaisemista.

Tiedossa ei ole, miten Danny, eli Ilkka Lipsanen ja hänen avustajansa ovat sopineet palkkauksesta ja työsopimuksesta. Loukasmäki on useassa eri yhteydessä ylistänyt Dannya vuolaasti.