Kohumalli Karina kuvasi stringipeppuaan pukuhuoneessa – kuvat tietenkin someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnettu argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa.

Tällä kertaa Karina on kuvannut itse itseään, kun hän oli keikistelemässä pukuhuoneessa mitättömän pienissä stringeissä. Tuttuun tapaan hänen takapuolensa oli pääosassa, ja sitä hän myös kuvasi julkaistakseen kuvat sosiaalisessa mediassa.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.