Ravintolaketju Hanko Sushin nimi vaihtuu – samalla muuttuu tarjonta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hangossa vuonna 2009 perustettu ravintolaketju Hanko Sushi vaihtaa nimeään. Ketjun kaikki 19 ravintolaa tunnetaan jatkossa nimellä Hanko Aasia. Samalla niiden tarjonta muuttuu kattamaan sushin lisäksi muitakin aasialaisten ruokien anteja.

– Tutkimme ja testasimme, mikä on suomalaisten mielestä sitä parasta Aasiaa. Jos Hanko Sushi keskittyi Japaniin, Hanko Aasia avaa ovet myös Intiaan, Koreaan, Kiinaan ja Thaimaahan, kertoo Hanko Aasian pääkokki Joni Heinikoski tiedotteessa.

NoHo Partners -konserniin kuuluvat ravintolat uudistuvat sekä sisältä että ulkoa, ja menuun tulee kahdeksan uutta lämmintä annosta. Heinikoski kuvailee uusia niitä aasialaisiksi klassikoiksi suomalaiseen makuun. Hän odottaa vetonauloiksi Butter Chickeniä ja Chicken Katsua.

Uudistuksen taustalla on kysely, jonka perusteella suomalaisille maistuvat sushin lisäksi muun muassa kiinalainen, intialainen ja thaimaalainen ruoka. Ensimmäisinä Hanko Aasiaksi muuttuvat marraskuussa Hanko Sushin Espoon Ison Omenan, Tampereen Hämeenkadun ja Oulun Valkean toimipisteet. Loput 16 ravintolaa muuttuvat Hanko Aasiaksi talven ja kevään aikana.