Anastasia Karanikolaou esitteli vartaloaan – kuviin ei ole lisättävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskurvitar Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Anastasia on keikistellyt kameran edessä näyttävästi kurvejaan esitellen, kun hän oli pukeutunut kaltaisiin biksuihin. Asuvalinta korosti upeasti hänen kurvikasta vartaloaan.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.