Mies rakensi sarkofagin juustonaksuille – tulevaisuuden sivilisaatio saa avata vuonna 12022

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muinaiset hautakammiot tarjoavat arkeologeille ja muille tutkijoille mahdollisuuden kurkistaa muinaisten kulttuurien elämään. Nyt eräs Yhdysvaltojen Seattlessa asuva taiteilija on tarjonnut tulevaisuuden ihmisille mahdollisuuden samaan.

Sunday Nobodynä tunnettu taiteilija valmisti 1 500 kiloa painavan betonisen sarkofagin. Hän säilöi sen sisään pussillisen tulisia Flaming Hot Cheettos -juustonaksuja varmistaen viritelmillään, ettei pussi pääsisi hajoamaan esimerkiksi maanjäristyksen tapauksessa. Lopuksi hän hautasi rakennelman maahan.

Sunday Nobodyn tarkoituksena oli antaa tulevaisuuden sivilisaatioille mahdollisuus tietää, minkälaisia herkkuja meidän aikanamme syötiin. Hän jopa kirjoitti sarkofagin kanteen Flaming Hot Cheetosien tuoteselosteen ja tekstin, jonka mukaan arkun saa avata vasta 10 000 vuoden päästä. Sunday Nobody esitteli omilla rahoillaan toteuttamaansa, noin 1 200 dollaria maksaneen projektin tekovaiheita TikTokissa julkaisemallaan videolla.

@sunday.nobody

♬ original sound – Sunday Nobody