Alessandra Ambrosio esitteli upeaa rantakuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten malliura on jatkunut.

Tällä kertaa Alessandra on paljastanut upean vartalonsa mallikuvauksissa, joissa hän poseerasi hattu päässään ja vaaleanpunaiset biksut yllään. Samalla voidaan todeta, ettei hänen vartaloaan ihan heti uskoisi perheenäidin vartaloosi.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 13-vuotias tytär Anja ja yhdeksänvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.