Mitä tapahtui Paula Vesalan hiuksille? Jakoi somessa hämmästyttäneen selfien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Paula Vesala on kiertänyt tänä syksynä esiintymislavoja Mestarit-kokoonpanolla. Nyt tähti on herättänyt hämmästystä uudella tyylillään. Vesala julkaisi somekuvan, jossa hänen hiuksensa näyttävät hävinneen.

– Vierivä kivi ei sammaloidu – kuvauslook tässä tuloillaan, Vesala kirjoitti.

Artisti selvensi, ettei kyseessä ole pysyvä tyylinvaihdos. Hän ei ajellut hiuksiaan, vaan kyseessä on tekokalju. Sen päälle tulee vielä peruukki kuvauksia varten.

Kuva keräsi tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja, joissa fanit totesivat myös kaljun tyylin sopivan tähdelle. Vesalan lisäksi Jenni Vartiaisen, Kaija Koon ja Ellinooran tähdittämä Mestarit-kiertue päättyi sunnunaina 13. marraskuuta. Laulaja nähdään seuraavaksi soolokeikalla 19. marraskuuta Jämsän Himos Areenalla.