Mikä vartalo! Kim Kardashian häviävän pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanluokan julkkiskaunotar Kim Kardashian tienaa miljoonia sosiaalisen median julkaisuillaan. Taannoin hän kertoi aikovansa käyttää julkisuuttaan saadakseen oikeutta maailman lapsille ja tukemalla köyhiä lapsia auttavaa Baby2Baby-järjestöä.

Nyt Kim tekee kuitenkin taas vaihteeksi bisnestä, kun hän esittelee oman Skims-mallistonsa häviävän pieniä biksuja tietenkin oman vartalonsa yllä. Asuvalinta paljasti enemmän kuin peitti, mikä oli tietenkin myös tarkoituksena. Äskettäin Kim perusteli myös miksi haluaa auttaa julkisuudellaan lapsia.

– Käytän edelleen ääntäni ja resurssejani saavuttaakseni tavotteita, samalla kun me kaikki autamme Baby2Babyä tuomaan maailmaan oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja oikeutta monille lapsille, joilta on evätty pääsy perustarpeisiin, Kardashian jatkoi.