Antti Tuisku sairastui – keikka peruttu: ”Raskain mielin joudun…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulaja Antti Tuisku kertoi taannoin lopettavansa artistiuransa heinäkuussa 2023 Turun Ruissalossa järjestettävässä Ruisrockissa. Hän muuttaa Espanjaan ja keskittyy uuteen työhön ratkaisukeskeisenä terapeuttina. Sitä ennen Tuisku ehtii kuitenkin keikkailla vielä paljon.

Tänään lauantaina 19. marraskuuta Tuiskun oli määrä nousta esiintymislavalle Jyväskylän Paviljonki Areenalla, jossa järjestetään PikkujouluCircus. Nyt keikka on kuitenkin jouduttu perumaan, koska poptähti on sairastunut. Hän kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Hei kaikki, raskain mielin joudun kertomaan, että olen sairastunut ja huominen keikka Jyväskylässä joudutaan valitettavasti osaltani perumaan. Korvaavaa esiintyjää etsitään parhaillaan. Sanomattakin selvää, että tällainen harmittaa valtavasti, mutta nyt keskityn täysillä lepoon ja toipumiseen, Antti Tuisku kertoi.