Rintaliivit historiaan? Disney-hottis upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja näyttelijä Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Vanessa on ikuistettu upeisiin mallikuviin LVR-lehden kanteen ja sisäsivuille. Hudgens julkaisi kuvaussession tuloksia omassa sosiaalisen median profiilissaan. Kuvista nähdään, että rintaliivit eivät näytä olevan kovassa suosiossa.

Taannoin Vanessa Hudgens oli mukana yökerhoistaan tunnetun David Grutmanin luksushotellin avajaisissa. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian.