Will Ferrell säilytti suosikkikomedian tekokivekset – esittelee niitä illalliskutsuilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Ferrellin kanssa illallistavat saattavat päätyä yllättävään tilanteeseen. Koomikko paljasti säilyttäneensä Step Brothers, eli Velipuolet-elokuvassa käytetyt tekokivekset. Hän esittelee niitä toisinaan erilaisissa tilanteissa.

– Minulla on joitain mielenkiintoisia muistoesineitä elokuvistani. Tärkeimmät niistä ovat kuitenkin Step Brothers -elokuvasta. Ne ovat kivekset!, Ferrell paljasti brittiläisen This Morning -ohjelman haastattelussa.

– Laitan kivekset roikkumaan rumpusetistäni. Tuon ne mukaani illalliskutsuille. Säilytän niitä erityisessä laatikossa, koomikko jatkoi.

Ferrell käytti tekokiveksiä elokuvan kuuluisassa kohtauksessa, jossa John C. Reillyn näyttelemä hahmo syyttää häntä rumpuihinsa kajoamisesta. Syytöksen seurauksena Ferrellin hahmo hiplaa kiveksillään rumpuja, joka johtaa velipuolten väliseen tappeluun. Ferrell nähdään seuraavaksi Spirited-joulukomediassa Ryan Reynoldsin rinnalla.