Auton etusäleikköön juuttunut pöllö pelastettiin – söpö pikkuinen selvisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auton ja linnun yhteentörmäys koituu usein kohtalokkaaksi jälkimmäiselle osapuolelle. Taannoin Yhdysvaltojen Coloradossa pelastettiin kuitenkin pöllö, joka selvisi hämmästyttävän hyvin auton etusäleikköön joutumisesta.

Amerikanhuuhkajan uskotaan joutuneen pulaan jahdatessaan saalista. Se päätyi kiinni avolava-auton etusäleikköön, eikä päässyt omin voimin irti. Auton kuljettajalla ei ollut asiasta hajuakaan, kunnes ohikulkija otti yhteyttä villieläimiin erikoistuneisiin viranomaisiin.

Colorado Parks and Wildlife -viranomaistahon Travis Sauder hälytettiin pelastamaan pulaan joutuneen pöllön. Kumpikaan huuhkajan siivistä ei ollut murtunut, ja lintu toipuu parhaillaan paikallisessa eläinsuojassa. Colorado Parks and Wildlife julkaisi myöhemmin kuvia ja videoita pelastetusta pöllöstä Twitter-tilillään.