Shokkipäätös! Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn – paljasti syyn somepäivityksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jaajo Linnonmaa on toiminut pikään Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajana. Nyt hän on kuitenkin paljastanut lopettavansa työnsä suosikkiohjelmassa. Linnonmaan mukaan isyysvapaa sai hänet punnitsemaan elämää uudelta kannalta.

– Olin onnellinen ja iloinen, että pääsin mukaan lasteni elämään ihan eri tavalla saadessani jakaa arkiaamut heidän kanssaan. Sain syödä aamiaista yhdessä ja kuulla, mitä kivaa koulussa ja päiväkodissa on luvassa, Linnonmaa kirjoitti Instagramissa.

Juontaja kuvailee tunteneensa surua ymmärtäessään, mitä häneltä on jäänyt kokematta aamuradion vuoksi. Huhtikuussa hän kertoi pomolleen haluavansa viettää enemmän aikaa perheen kanssa. He sopivat Linnonmaan lopettavan vuodenvaihteessa.

– Kun 2011 jäin edellisen kerran pois radiosta, niin itkin viimeisessä lähetyksessä lohduttomasti. Silloin en ollut varma oliko päätökseni oikea. Nyt olen ja olen todella onnellinen, että tämä hieno matka päättyy näin, juontaja kuvaili.

Linnonmaa juontaa Aamulypsyä yhdessä Anni Hautalan kanssa viimeistä kertaa 22. joulukuuta. Joulukuussa lähetyksissä mukana ovat myös Juha Perälä, Juha Vuorinen ja hovimuusikko Ilkka. Juontajakollegoille Linnonmaalta satelee rakkautta ja kiitosta.

– Ollut mahtava seurata ihan vierestä, miten nämä kaksi nuorta lahjakkuutta ovat kasvaneet Aamulypsy perheeseen. Tiedän myös, että vaikka tästä lähden, niin Aamulypsyn henki jää studioon, Linnonmaa kirjoitti.