Mikä kaula-auko! Jääkiekkolegendan tytär estottomassa bileasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky nousi jo vuosikymmen sitten suureen somesuosioon isänsä vanavedessä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar on poseerannut aikoinaan runsaasti myös lehtien palstoilla, mutta nykyisin pääasiassa sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Paulina poseeraa kuvissaan sinisessä todella antavassa ja massiivisella kaula-aukolla varustetussa bileasussa, joka taatusti huomataan minne Gretzky meneekin juhlimaan. Asuvalinta ei ainakaan yhtään liikaa peitellyt kaunottaren kurveja.

Urheilun supertähden tytär Paulina Gretzky on tullut tunnetuksi myös laulajana ja mallina. Aikoinaan hän sai rohkeiden somekuviensa ansiosta myös elokuvaroolin, sillä hänet nähtiin opiskelijan roolissa Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa.