Madonna vähäpukeisena – tihkuu erotiikkaa ja janoaa romantiikkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median aktiivikäyttäjä Madonna on julkaissut viime aikoina runsaasti kohua herättävää sisältöä nettiin. Hän on esitellyt paljasta vartaloaan, vilautellut nännejään ja keimaillut kameralle pikkutuhmaan tyyliin. Nyt hän kertoo olevansa rakkauden täyttämissä fiiliksissä.

Madonnalla on tuoreessa videokoosteessa pitkä turkki, verkkosukkahousut, kultaiset hanskat ja niiden kanssa sävysävyyn olevat korkokengät. Naisen asuna turkin alla on seksikäs, valkoinen korsetti. Voisi sanoa, että 64-vuotias artisti on videolla kuin valmiina aikuisviihde-elokuvan kuvauksiin.

Mutta, koska kyseessä on Madonna, on hänen tyylinään ollut 80-luvulta asti shokeeraaminen. Osa faneista on arvostellut Madonnan härskiä sisältöä. Osa taas uskoo, että naiselta on ilmestymässä uutta musiikkia ja hän luottaa vanhaan ja parhaiten myyvään taktiikkaan: Seksiin.