Hääkuvaaja teki oharit – avioparilla ei lainkaan kuvia kuukausiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen pariskunnan hääpäivä oli ikimuistoinen. Queenslandissa asuvat Natasha ja Ryan joutuvat kuitenkin muistelemaan päiväänsä ystävien ja sukulaisten sekä omien muistojensa kautta. Paikalla ollut hääkuvaaja heittäytyi näet hankalaksi.

Pariskunta maksoi Rikky-Leigh Johnsonin ylläpitämälle Flawless Photographylle 500 dollaria. Valokuvaaja oli paikalla kolme tuntia. Häät oli 13. elokuuta, mutta kuvia ei toimitettu kolmen kuukaudenkaan kuluttua pariskunnalle. Hääjuhlassa oli pyydetty vieraita jättämään puhelimensa pois, joten valokuvia ei löydy myöskään sukulaisilta tai ystäviltä. Hääpari on joutunut tästä syystä ikävään tappeluun valokuvaajan kanssa, jota on käyty muun muassa julkisesti sosiaalisessa mediassa.

Hääparin mukaan juhlissa ollut valokuvaaja huiteli missä sattui, eikä ottanut parista kuvia kuin 20 minuuttia ennen työaikansa loppumista. Nainen oli ollut valokuvaamassa myös morsiamen laittautumista ennen häitä, jonka hän oli tarjonnut ystävänpalveluksena. Johnson veloitti siitä kuitenkin 500 dollaria. Lisäksi hän venytti valokuvien toimittamista mitä kummallisemmista tekosyistä.

Lopulta pariskunta jätti naisen valokuvaamolle huonon arvostelun Facebookissa. Johnson lähetti tämän jälkeen haistatteluviestejä heille ja uhosi, että ei toimita valokuvia tai videoita heille enää ikinä. Poliisi tutkii asiaa ja on tullut ilmi, että valokuvaajalla on muitakin uhreja.

Mediakohu kuitenkin auttoi. Tuoreimman päivityksen mukaan valokuvaaja lopulta toimitti kuvat, mutta ne osoittautuivat todella amatööritason valokuviksi ja pariskunta odottaa nyt saavansa ammattilaisilta editointiapua kuvien muokkaamiseen.