Jättirintainen Martina Big olutfestareilla – ratsasti karusellissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big nousi takavuosina koko maailman tietoisuuteen jättimäisen povensa ansiosta. Vaalea lentoemäntä muuttui yllättäen superseksikkääksi malliksi. Sitten hän muokkasi ulkonäköään lisää ja aloitti ruskettavien pistosten ottamisen kehoonsa.

Hän on vieraillut kotimaassaan Saksassa Stuttgartin olutfestivaaleilla. Nainen kertoo innostuneensa eniten karusellista, jossa hän istuu ensimmäiset kolme minuuttia julkaisemallaan matkavideolla. Martina Big on pukeutunut saksalaista perinneasua muistuttavaan mekkoon. Emme ole aivan varmoja, mutta hänen rintansa näyttävät aavistuksen verran pienemmiltä kuin aiemmin, tai sitten se johtuu hänen asustaan.

Martina Big mieltyi taannoin ruskeaan ihoon niin paljon, että päätti lopulta muuttua kokonaan tummaihoiseksi. Kun viimeksi kuulimme hänestä, oli Martina Big päättänyt muuttaa ulkonäkönsä sarjakuvasankari Jessica Rabbittin kaltaiseksi. Projekti ei kaiketi ole toteutunut.