McDonald’s-ravintoloilla on nyt kotiinkuljetus koko maassa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Pikaruokaketju McDonald’s on ottanut nyt käyttöön kotiinkuljetuksen jokaiseen ravintolaansa. Kotiinkuljetus on saatavilla Suomen jokaisen ravintolan lähialueilla kaikkiaan 37 kaupungissa. Hampurilaisia sai tilattua kotiin ensimmäisen kerran toukokuussa 2018 ja ainoastaan Helsingissä.

Kotiinkuljetus laajeni pian pääkaupunkiseudun ulkopuolelle Lahteen, Kuopioon ja Jyväskylään. Asiakkaat tilasivat ruokaa kotiinsa erityisesti pandemian aikana. Tilastot paljastavat, että kotiinkuljetuksella tilaavien suosikkituotteet ovat Big Mac -hampurilainen ja Chicken McNuggets.

Mäkkärin kotiinkuljetuksia hoitavat yhteistyökumppanit Wolt ja Foodora. McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin hampurilaisketju. Tänä vuonna ketju on avannut uudet ravintolat Turkuun, Tornioon ja Saloon sekä tiedottanut avaavansa pian uudet ravintolat Lohjalle, Poriin, Riihimäelle ja Lahteen.