Bella Hadid yläosattomissa – pukuhuonekuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Tällä kertaa Bella on poseerannut pukuhuoneessa kuvasarjassa, jossa hänet nähdään kameran edessä yläosattomissa. Vaikka mallikaunottarella ei ollut yllään juuri vaatteita, oli kyse kuitenkin vaatekampanjan osasta. Monien muiden supertähtien tavoin myös Hadid on lanseerannut oman mallistonsa.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.