Anastasia Karanikolaou kuvattiin suihkussa – rantatunnelmaa kerrakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somejulkkis Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Nyt Karanikolaou on kuvattu nauttimassa täysin rinnoin rantaelämästä valtavalla uimarannalla, jossa hänet ikuistettiin muun muassa suihkussa ja esittelemässä vartaloaan vihreissä biksuissa. Jostain syystä kyseinen ranta näytti olevan lähes autio muista ihmisistä.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.