Alastonkuville jatkoa – Britney Spears julkaisi härskin kylpykuvan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on herättänyt viime aikoina kovasti huomiota sosiaalisen median käytöllään, sillä hän on välillä poseerannut kuvissaan täysin alastomana ja välillä hänen tilinsä on kadonnut kokonaan. Nyt alastonkuvat ovat saaneet jatkoa.

Viimeksi Britney nähtiin makoilemassa täysin alastomana uimarannalla ja hellimänsä omaa paljasta rintaansa. Nyt asuvalinta on sama, kun poptähti istuskelee alastomana kylpyammeessa, jossa ei ole vettä saati vaahtoa peittämään hänen vartaloaan.

Tälläkin kerralla tarvittiin sensuuria, jotta somepalvelu ei poistaisi hänen alastonkuviaan välittömästi liian rohkeina. Tuoreet kuvat ovat kuitenkin niin rohkeita, että ne voidaan ehkä myös sensuroituna tulkita liian paljastaviksi.