Bob Dylanin hitin käsinkirjoitetut sanat myynnissä – hintapyyntö yli 400 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Desolation Row lukeutuu folkmuusikko Bob Dylanin tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin kappaleisiin. Nyt kappaleen alkuperäiset, käsinkirjoitetut sanat on asetettu myyntiin. Kuten arvata saattaa, saa sanoituksista pulittaa melkoisen summan

Desolation Row -sanoitukset ovat myynnissä Moments in Time -keräilytavara- ja muistoesinekaupassa. 11-minuuttisen kappaleen kahdelle paperille kirjoitetuissa sanoituksissa on Dylanin suttaamia ja korjaamia kohtia. Niiden hintapyyntö on 425 000 dollaria eli noin 410 000 euroa.

Dylanin käsin kirjoittamat sanoitukset ovat aikaisemmin menneet kaupaksi hurjilla hinnoilla, sillä esimerkiksi The Times They are A Changing -kappaleen sanat myytiin vuonna 2020 jopa 2,2 miljoonalla dollarilla. Desolation Row ilmestyi alun perin Dylanin Highway 61 Revisited -albumilla vuonna 1965. Albumilla kuultiin myös muun muassa laulaja-lauluntekijän suurimpiin hitteihin kuuluva Like a Rolling Stone.