Mitä ihmettä? Popkaunotar veretseisauttava hottis – treenasi uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 35-vuotias Ciara sai taannoin miehensä Russell Wilsonin kanssa jo kolmannen lapsensa. Pojalle annettiin nimeksi Win Harrison Wilson.

Julkkiskaunotar on viime aikoina poseerannut aktiivisesti hyvin näyttävissä kuvissa, ja nyt vuorossa on suorastaan veretseisauttava kuvakooste. Siinä uimapukuun sonnustautunut laulajatar treenaa kuntosalilla näyttävästi punteilla.

Ciara on osoittanut useaan otteeseen palautuvansa raskaudesta aina ennätysvauhtia, mikä on mahdollistanut myös tähden palaamisen töihin. Tälläkin kerralla tähti näyttää olevan vanhoissa mitoissaan jo nyt kun vauvan syntymästä on vasta puoli vuotta aikaa.