Golf-peli muuttui kiroilevaksi huutokilpailuksi – videosta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden golfpelaajan välisen huuto-ottelun filmatisointi on muuttunut viraalihitiksi. Kohtaus on kuvattu Cranbourne Golf Clubilla, Australian Melbournessa. Joka vuosi järjestettävä klubiturnaus kuumensi kilpailijoiden tunteita niin paljon, että erimielisyys muuttui räjähtäväksi raivoamiseksi.

Video alkaa siitä, että yksi raivoissaan oleva pelaaja marssii kahden muun miehen luokse. Hän kysyy, miksi ryhmän mukana on katsojia. Tämä on liikaa punaiseen paitaan pukeutuneelle miehelle, joka käskee valittajaa poistumaan tai hän heittää pelaajan ulos niskaperseotteella. Tässä vaiheessa tilanne kiehuu ja molemmat miehet alkavat huutaa toisilleen päin naamaa.

– Tule tänne, niin minä murskaan sinut. Sinä olet vitun idiootti, punapaitainen mies sanoo.

– Mene pois, pyllypää, vanhempi mies huutaa takaisin ja tilanne eskaloituu väkivallalla uhkaamiseksi.

Tällöin kolmas mies puuttuu asiaan ja pyytää vanhempaa pelaajaa selittämään, mitä tapahtuu. Hän huomauttaa, että koko riita on älytön ja etenkin keskellä mestaruuskilpailuja. Huuto jatkuu ja pelaamiseen keskittyminen on vaikeaa. Toinen seurue poistuu tilanteesta. Lopulta pieleen mennyt lyönti saa polemiikin aiheuttaneen osapuolen hakkaamaan bägiä raivokkaasti mailalla.