Hääruoat oli terästetty kannabiksella – vieras vaatii 30 000 euron korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna floridalaisesta hääjuhlasta, jossa tarjoiltuun ruokaan oli lisätty marihuanaa. Monet vieraista sairastuivat ruokia syötyään, eivätkä ihmiset tietäneet nauttineensa kannabiksella terästettyjä herkkuja. Nyt yksi vieraista vaatii korvauksia 30.000 dollarin edestä.

Maanantaina nostetun kanteen mukaan Virginia Ann Taylor-Svoboda kertoo kärsineensä vakavista ja pysyvistä vammoista sen jälkeen, kun Joycelyn’s Southern Kitchen Inc.:n omistava Joycelyn Bryant oli terästänyt juhlaruokia huumausaineilla. Vieras kertoo, että hänellä ei ollut aavistustakaan ruoassa olleesta kannabiksesta. Hän vaatii yli 30.000 dollarin vahingonkorvauksia.

Poliisi pidätti jo keväällä morsiamen, Danya Svobodan ja pitopalvelun työntekijän, Joycelyn Bryantin. Hääjuhlaan osallistui 50 vierasta. Useita vieraita hoidettiin paikallisessa sairaalassa, jossa testit paljastivat kannabiksessa olevaa THC-yhdistettä heidän elimistössään. Sulhanen, Andrew Svoboda, ei tiennyt ruoassa olleesta kannabiksesta. Sekä pitopalvelun omistajaa että morsianta odottaa syytteet huumausainerikoksista, Fox News uutisoi.