Maria Arreghini sometähdeksi – vartalo kertoo miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias italialainen opiskelija Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen.

Nyt näyttävä opiskelija on kuvattu Italian Toscanassa pulahtamassa uima-altaaseen. Yllään kaunottarella oli mustat biksut. Kuvallaan hän muistelee taannoista reissuaan Villa Marieen.

Maria Arreghinilla on pian myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.