Uskotko silmiäsi? Kolme kuukautta vanha hampurilainen näyttää kuin tuoreelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen TikTokin käyttäjä halusi testata, mitä Big Mac -hampurilaiselle tapahtuu pitkän ajan kuluttua. Hän osti hampurilaisen elokuun lopulla, eli reilu kolme kuukautta sitten.

Mies osti uuden hampurilaisen ja päätti verrata sitä kolme kuukautta vanhaan hampurilaiseen. Ensinnäkin uusi hampurilainen oli kitsaasti tehty ja raaka-aineita oli hädin tuskin sen vertaa, että hampurilaista pystyi edes kutsumaan Bic Maciksi. Mutta vielä erikoisempaa oli se, että kolme kuukautta vanha hampurilainen ei juuri eronnut tuoreesta.

Hampurilaisen sämpylä oli kutistunut ja pihvit muuttuneet kivikoviksi. Salaatti ei ollut homehtunut. Hampurilaista oli säilytetty jääkaapissa.

– Tämä ei ole mennyt juurikaan pilalle ja tätä te tungette omaan ja lastenne elimistöön, mies päivitteli videolla.

@dj_bob_loblaw_3 Plastic takes 400 years to break down. How long should I keep this going?? #mcdonalds #plastic#maccas #australia#straya#usa#uk#canada #food #dinner#fat #kidsfood #unhealthy #obese#lazy #bigmac #cheeseburger #nuggets ♬ original sound – DJBobLoblaw