Jo kolmas kryptomiljardööri kuollut epäselvissä olosuhteissa – joutui helikopterionnettomuuteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme kryptovaluutoilla rikastunutta miestä on kuollut lyhyen ajan sisään epäselvissä olosuhteissa. Viimeisin menehtynyt on venäläinen kryptomiljardööri Vyacheslav Taran, joka menehtyi helikopterin syöksyttyä maahan Villefranche-sur-Merissä, lähellä Ranskan ja Italian rajaa.

Vyacheslav Taran oli Forex Clubin perustaja ja Libertex Groupin puheenjohtaja. Hän oli myös helikopterin ainoa matkustaja. Turmassa kuoli hänen lisäkseen ranskalainen 35-vuotias lentäjä, France Bleu uutisoi.

Helikopterin maahansyöksyn syytä ei tiedetä. Äskettäin uutisoitiin myös kolmekymppisen Tiantian Kullanderin kuolemasta. Hän on niin ikään menestynyt kryptovaluutoilla ja menehtyi yllättäen nukkuessaan. Lokakuun lopulla puolestaan menehtyi amerikkalainen kryptomiljardööri Nikolai Mushegian hukkumalla epämääräisissä olosuhteissa. Hän oli aiemmin twiitannut, että hänet yritetään tappaa eri valtioiden tiedustelupalveluiden toimesta.