Myymälävarkaan poikkeuksellisen huono tuuri – myymälä oli täynnä poliiseja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies joutui silmänräpäyksessä käsiraudoihin yrittäessään varastaa esineitä Walmartista. Sattumalta kaupassa oli samaan aikaan meneillään poliisien päivä ja siellä oli ainakin 40 viranomaista. Lapsille tarkoitettu tapahtuma sisälsi aidon pidätyksen.

– Oikeasti, emme voi keksiä tällaista, Osceolan piirikunnan sheriffin toimisto kirjoitti Facebookiin.

Walmartin myymälä oli täynnä poliiseja. Paikalla oli 40 hengen poliisiporukka, mukaan lukien rikostekninen ryhmä ja alueen pormestarin sekä sheriffi Marcos R. Lopez. Ajankohta oli huonoin mahdollinen toteuttamaan myymälävarkautta. Poliisit antoivat varkaalle lempinimeksi Brad ja julkaisivat hänen kuvansa nettiin opetuksena muille kriminaaleille: Rikos ei kannata.