Popkaunotar Ashanti ilmestyi uimarannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa näyttävä kaunotar on ilmestynyt poseeraamaan uimarannalle paljastavissa biksuissa, jotka eivät liikoja kurveja peittäneet. Lienee selvä, että laulajatar käänsi jokaisen rannalla olleen miehen katseet, vaikka heitä ei tainnut olla kovin montaa.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.