Claudia Alende estottomassa tonttuasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Usein niukoissa asuissa viihtyvä Claudia on nyt vihkiytynyt joulun teemaan, sillä hän poseeraa somevideollaan estottomana tontuttarena. Luonnollisesti hänen povensa nousee videolla kuin varkain pääosaan – ainakin mieskatsojien mielestä.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.