Tyttöbändin laulaja kiidätetty sairaalaan: ”Tuntuu, että poksahdan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Atomic Kitten -laulaja Kerry Katona on paljastanut joutuneensa sairaalaan hengitysvaikeuksien vuoksi. Hänen kurkkunsa turposi niin paljon, että naisella oli vaikeuksia saada happea. Paniikkikohtaus ei helpottanut olotilaa.

– Olen todella turvoksissa, eikä tilanne ole parantunut. Päädyin ensiapuun, koska olin niin huolissani tilastani. Asiaa tutkitaan nyt tarkemmin ja minulle on määrätty nesteenpoistokapseleita, 42-vuotias nainen kertoo Instagramissa.

– Sain massiivisen paniikkikohtauksen viime viikolla. Se oli ensimmäinen, jonka olen saanut vähään aikaan. Kehoni on turvonnut todella paljon viime vuoden rasvaimun jälkeen. Koko vartaloni on kipeä ja pinkeä, niin jalat, vatsani, kasvoni ja niskani. Tuntuu, että poksahdan. Tuntui, että en voinut hengittää.

– Minulle on tulossa korjaava leikkaus tammikuussa Pall Mall Cosmeticsin, joten toivon, että se auttaa. Saan myös silmäluomien kohotuksen, hän jatkaa, mutta kertoo että silmäluomille tehtävä leikkaus on hyvin pieni.