Lordin hitistä uusi versio Saksan Masked Singer -kilpailijan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lordin suurin hitti lienee edelleenkin Euroviisuvoiton ensi kertaa Suomeen tuonut Hard Rock Hallelujah. Nyt hard rock -yhtye on tarjonnut faneilleen jouluyllätyksen julkaisemalla uuden version hitistä. Mukana on Saksan Masked Singer -ohjelmaan osallistunut vierailija.

Hard Rock Hallelujah -kappaleen uudessa versiossa vierailee Werwolf-hahmona eli ihmissutena Masked Singerissä esiintynyt Bürger Lars Dietrich. Mies tunnetaan kotimaassaan niin laulajana, räppärinä, näyttelijänä kuin koomikkonakin. Hän esitti ohjelmassa yhtenä kappaleenaan juurikin Lordin Hard Rock Hallelujahin.

Dietrich nähtiin myöhemmin jopa vierailemassa lavalla Lordin keikoilla Saksassa Werwolf-asussa. Hard Rock Hallelujah -hitin uuden version tuotoist osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Ukrainan sodan uhreille. Kappale on kuunneltavissa muun muassa Spotifyssä.