Sam Asghari selittelee vaimonsa Britney Spearsin somekäyttäytymistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntovalmentaja Sam Asghari kävi kertomassa Instagramin tarinoissa, miksi hänen vaimonsa Britney Spears poistui väliaikaisesti sosiaalisessa mediasta. Hänen mukaansa sosiaalinen media voi olla traumatisoiva ja siitä on joskus on hyvä pitää taukoa.

– Hänellä on oikeus omaan sanaansa ja hän on vapaa nainen. Kunnioitan hänen yksityisyyttään ja suojelen sitä aina. Kiitos kaikille hänen huolestuneille faneilleen, Asghari kirjoitti.

Britney Spears on poistanut Instagram-profiilinsa monta kertaa ennenkin. Hän teki sen viimeksi tällä viikolla. Syyskuussa 2021 pop-ikoni poisti profiilinsa vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän ja Asghari kihlautuivat. Spears on poistanut Instagramin käytöstä vähintään kuusi kertaa viime vuosina.