Peter Andre tiukkana lasten kasvatuksessa – vain tunti peliaikaa viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Peter Andre on kertonut kahdeksanvuotiaan Millien ja kuusivuotiaan Theon saavan ruutuaikaa iPadilla ainoastaan yhden tunnin viikossa. Sekä 49-vuotias laulaja ja hänen vaimonsa, 33-vuotias lasten äiti Emily Andre ovat tiukkaa kuria pitäviä vanhempia.

– Uskon, että lapset valitsisivat aina perinteisemmän tekemisen sen sijaan, jos annamme heille mahdollisuuden teknologian käyttämiseen. Olemme myös erittäin tiukkoja Millien ja Theon iPadien käytön suhteen. He saavat selata niitä viikonloppuaamuisin ja joillakin automatkoilla, emmekä koskaan antaneet heille niitä arkisin koulupäivinä, Andre kertoo OK!-lehden kolumnissa.

Hänellä on kaksi vanhempaa lasta Katie Pricen kanssa. Andre on löysännyt sääntöjä heidän suhteensa, koska lapset ovat jo teini-ikäisiä.

– Emily on paljon tiukempi Millien ja Theon suhteen kuin minä, kun taas minä olin tiukempi vanhempien lasten kanssa. Luulen, että olen vanhetessani muuttanut tapojani ja näkemyksiäni.