Aaron Carterin äiti: ”Poikani kuolema on Melanien syytä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aaron Carterin äiti Jane Schneck syytti poikansa ex-kihlattua Aaronin kuoleman aiheuttamisesta. Nainen julkaisi sosiaaliseen mediaan lukuisia kannanottoja poikansa kuolemaan liittyen ja samalla Jane syytti Melanie Martinia kaikesta. Melanie ihmettelee asiaa.

Aaronin äidin Jane Schneckin viime viikolla julkisesti jakamansa viestit ovat täysin ristiriidassa aiempien tietojen kanssa. Melanie Martinin mukaan hänellä ja Janella oli erinomaiset välit ennen Aaronin kuolemaa. Nyt entinen anoppikokelas syyttää häntä poikansa tappamisesta, TMZ uutisoi.

Melanie ymmärtää, että jokainen suree omalla tavallaan ja hän haluaa tehdä rauhan Janen kanssa. Ilkeät ja syyttelevät viestit on nyt poistettu. Hänen toiveensa on edelleen, että Aaronin ja Melanien poika Prince tapaa isoäitinsä joulun jälkeen. Asiasta oli sovittu jo ennen Aaronin kuolemaa. Aaron löydettiin kuolleena Kalifornian kotinsa kylpyammeesta 34-vuotiaana marraskuun 5. päivänä.

Aaronin kuolinsyy on vielä selvittämättä, toksikologian tuloksia odotettaessa. Laulaja taisteli vuosia riippuvuuksien ja mielenterveysongelmien kanssa. Hänen viereltään löydettiin pillereitä ja imppausvälineitä.