Anastasia Karanikolaou paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanluokan julkkistähdeksi viime aikoina noussut Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Stassie on kuvattu esittelemässä rantakuntoaan upeissa merimaisemissa, joissa hänen tiimalasia mustuttava vartalonsa pääsi taatusti oikeuksiinsa. Anastasia oli pukeutunut mustiin biksuihin ja hän näytti olevan erittäin tyytyväinen olotilaansa tässä asussa.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.