Tauski Peltonen täytti 60 vuotta – iskelmälaulaja haluaa eläkkeelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen iskelmätaivaan supertähti Tauno ”Tauski” Peltonen täyttää syksyllä 60 vuotta. Hän oli jo aiemmin kertonut, että samoihin aikoihin nähtiin myös miehen viimeinen soolokeikka. Tauski haluaa nyt siirtyä eläkkeelle ja nauttia ajastaan Paraisilla sijaitsevassa merenrantatalossa yhdessä rakkaan koiransa kanssa.

– Lopetan esiintymisen ja jään laulajana eläkkeelle. Minua ei enää saa 500 euron keikoille, se loppuu nyt, Tauski kertoi viime keväänä.

Hän haluaa myös viettää vapaa-aikaansa Turkin auringon alla. Tauski on esiintynyt aktiivisesti 80-luvulta lähtien ja lukeutuu suomalaisten tunnetuimpien iskelmähittien esittäjiin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Sinä vain lisäksi Haavemaa ja Niin minä sinulle kuulun.