Children of Bodomin viimeinen keikka julkaistaan levynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen raskaan musiikin suurnimi Children of Bodom esiintyi viimeistä kertaa 15. joulukuuta 2019. Yhtyeen Helsingin Jäähallin Black Boxissa soittamasta keikasta ikuistettu taltiointi tullaan yhtyeen mukaan julkaisemaan livelevyn muodossa.

– Haluamme pitää tuon tärkeän hetken elossa ja tarjota sen myös niille, jotka eivät päässeet paikalle. Alexin perikunta, Daniel, Henkka, Janne ja Jaska tulevat julkaisemaan esiintymisen ensi vuonna livealbumina, yhtye tiedotti.

Children of Bodom on pyytänyt faneiltaan yhtyeeseen liittyviä valokuvia vuosien varrelta. Osa kuvista päätyy tulevan livelevyn kansilehtiseen. Valokuvia voi lähettää yhtyeelle 31. joulukuuta 2022 saakka.

Children of Bodomin Helsingin Jäähallissa järjestetyn konsertin jälkeen Alexi Laihon ja Daniel Freybergin jatkoivat musiikin tekemistä Bodom After Midnight -kokoonpanolla. Laiho kuoli 41-vuotiaana loppuvuodesta 2020.