Elizabeth Hurley kiistää olleensa prinssi Harryn ensimmäinen sänkykumppani

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär ja malli Elizabeth Hurley on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi ollut prinssi Harryn muistelmien mukaan vanhempi nainen, jonka kanssa kuninkaallinen perijä harrasti ensimmäisen kerran sänkyhommia. Hurley joutui spekulaatioiden keskelle, sillä 38-vuotias Harry mainitsee tulevassa teoksessaan, että ensimmäinen henkilö, jonka kanssa hän oli sängyssä, oli kaunis vanhempi nainen.

– Se en ollut minä. Olen syytön. Haha. Ei. En ollut minä, ehdottomasti en, vastasi Hurley The Timesille, kun lehti kysyi suoraan asiasta.

Kahden lapsen isä, prinssi Harry paljastaa tammikuussa ilmestyvässä muistelmassaan, että hän menetti neitsyytensä niin sanotulle puumalle maaseudulla. Kustantaja Penguin Random House on kuvaillut Harryn omaelämäkertaa intiimiksi ja sydämelliseksi kertomukseksi prinssi Harryn kokemuksista, seikkailuista, menetyksistä ja elämän opetuksista. Teoksen nimi on Spare.