Realityohjelman multimiljonäärit tuomittiin vankilaan – luksus vaihtuu linnaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva multimiljonääriä Todd Chrisley on esiintynyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä esitellen. Mukana sarjassa on ollut hänen omistautunut vaimonsa Julie ja pariskunnan viisi lasta. Perhe on elänyt näennäisesti täydellistä elämää nauttien kaikesta, mitä rahalla voi ostaa.

Tosi-tv-tähdet, Todd ja Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta kesäkuussa. He aloittavat vankeusrangaistuksensa joulun jälkeen. Vankilaan menevät julkkikset viettävät aikaa lastensa kanssa sekä omistautuvat terapialle ja raamatuntutkimuksille.

Page Sixin mukaan 53-vuotias Todd tuomittiin 12 vuodeksi vankeuteen, kun taas 49-vuotias Julie sai seitsemän vuotta vankeutta. Molemmat määrättiin 16 kuukauden koeajalle vapautumisensa jälkeen. Todd suorittaa tuomionsa Pensacolan liittovaltion vankilaleirillä, kun taas Julie on kahden tunnin päässä liittovaltion rangaistuslaitoksessa Mariannassa.