Sharon Osbourne kiidätettiin sairaalaan televisiokuvauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Sharon Osbourne joutui sairaalaan perjantaina 16. joulukuuta. Ozzy Osbournen vaimonakin tunnettu tähti sairastui äkillisesti tv-ohjelman kuvauksissa Kaliforniassa. Hän on sittemmin kotiutunut sairaalasta.

Sharon sai TMZ-sivuston mukaan sairaskohtauksen Santa Paulin Glen Tavern Inn -hotellissa. Kuvauksiin hälytettiin ensihoitajat, ja tähti kiidätettiin sairaalaan. Tapauksen tarkemmat yksityiskohdat eivät ole tiedossa.

Sharonin poika Jack Osbourne jakoi seuraavana päivänä Instagramissa tilannepäivityksen asiaan liittyen. Hänen mukaansa Sharon oli jo kotiutettu sairaalasta. Jack myös kertoi äitinsä olleen tapahtumahetkellä Night of Terror -ohjelman kuvauksissa, eikä Ghost Adventures -ohjelman kuvauksissa kuten monissa lehdissä alun perin raportoitiin.

70-vuotias Sharon Osbourne paljasti viime toukokuussa sairastuneensa koronaan ja joutuneensa sen vuoksi tiputukseen sairaalassa. Hän kuitenkin toipui sairaukdesta, eikä tähden tiedetä kärsineen terveysongelmista sen jälkeen.