Sofia Vergaran biksukuvat vetävät hiljaiseksi – ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sofia Vergara hämmästytti fanit uskomattoman houkuttelevalla peiliselfiellään. Kuva oli otettu hänen aviomiehensä Joe Manganiellon syntymäpäivän kunniaksi. Nainen poseeraa mustassa uima-asussa, jossa on hohtava solki. Tosin asua ei katso kukaan.

Sen sijaan kaikki tuijottavat itse ihmistä, viisikymppistä Sofia Vergaraa, joka ei näytä vanhentuneen päivääkään sen jälkeen kun on täyttänyt 30 vuotta. Vaikka vanhentumisessa ei ole mitään väärää tai huonoa, ei näyttelijätär kalpene puolta nuorempien kaunotarten rinnalla. Jälleen kerran on osoitettu, että ikä on vain numero.

Hänen miehensä täytti 46 vuotta. Vergara täytti 50 vuotta aiemmin tänä vuonna 10. heinäkuuta. Hän juhli suurta päiväänsä lounaalla allasbaarissa perheensä kanssa Los Angelesin Tower Barissa.