Cristiano Ronaldo voidaan nähdä Mestarien liigassa syksyllä – sopimuksessa yllättävä pykälä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilainen jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo solmi taannoin sopimuksen Saudi-Arabian valioliigassa pelaavan Al Nassr -seuran kanssa. Ronaldo saattaa kuitenkin olla ensi syksynä mukana Mestarien liigassa.

Espanjalaislehti Marcan mukaan Ronaldon Al Nassrin kanssa tekemässä sopimuksessa on yllättävä pykälä. Sen ansiosta hänet voitaisiin lainata Newcastle Unitediin, jos seura on mukana Mestarien liigassa ensi kaudella. Se saattaa olla mahdollista, sillä Newcastle on parhaillaan kolmantena Valioliigassa.

Sekä Al-Nassrin että Newcastlen pääomistaja on Saudi-Arabian julkinen sijoitusrahasto PIF. Ronaldon sopimus Al Nassrin kanssa kestää vuoteen 2025 saakka. Ronaldo pelasi aikaisemmin Manchester Unitedin riveissä, mutta joukkueen ja pelaajan välinen sopimus purettiin viime vuonna.