Anastasia Karanikolaoun säväyttää asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen ansiosta julkkistähdeksi noussut Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Nyt Stassie on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan syntisen upeassa mustassa iltapuvussa, jonka kaula-aukko ei taatusti jää liian pieneksi. Tällä asulla kaunotar aloitti uuden vuoden, joka tulee varmasti pitämään sisällään runsaasti näyttäviä poseerauksia.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.